+++...Willkommen bei Torcida Germany - FC Gornika Zabrze in Deutschland...+++...Gornik Zabrze vs Ruch Chorzow 1:0 ...+++

RE:

in Sklep - "Torcida Germany" + Gielda (Kupie, Sprzedom, Zamiynia) 27.07.2010 22:32
von czacha-hamburg • Torcida Germany - 2.Vorstand | 442 Beiträge

Pogo jak zawsze z konkretami , ale mi by sie z nasza trzcionka i na czornym tle lepiyj by podobalo.
Jo zawsze za czornym kolorym jestem, juz taki charakter

nach oben scrollen

RE:

in Sklep - "Torcida Germany" + Gielda (Kupie, Sprzedom, Zamiynia) 27.07.2010 23:12
von JOHANN • Torcida Germany - 1.Vorstand | 1.967 Beiträge

Zitat von czacha-hamburg
Pogo jak zawsze z konkretami , ale mi by sie z nasza trzcionka i na czornym tle lepiyj by podobalo.

tyz tak to widza !
Pogo fajny i ciekawy projekt , ale BRAK naszego logo

nach oben scrollen

RE:

in Sklep - "Torcida Germany" + Gielda (Kupie, Sprzedom, Zamiynia) 28.07.2010 00:07
von marcintorcida • Torcida Germany - Skarbnik | 674 Beiträge

Dobra robota Pogo

Całe zycie pracujesz na szacunek . w sekunde możesz stracić swój dobry wizerunek

nach oben scrollen

RE:

in Sklep - "Torcida Germany" + Gielda (Kupie, Sprzedom, Zamiynia) 28.07.2010 01:23
von Elosiekiero • Torcida Germany | 1.494 Beiträge

Zitat von JOHANN

Zitat von czacha-hamburg

tyz tak to widza !
Pogo fajny i ciekawy projekt , ale BRAK naszego logo

Przecież zawsze go może dodać .... tam na randach gdzie ten biały kolor był tam jest jeszcze miejsce na to. a tak pozatym to jestem za taka smycz co Pogo zrobił! bo jest to raz cos innego i się różnicy od tych naszych innych gadżetów!

KAZDEGO DNIA DZIEKUJE BOGU ZE JESTEM KIBICEM - A NIE TYPEM DLA KTOREGO LICZY SIE TYLKO KASA I POZYCJA!!!!

Czyli jak namówię dziesięciu chłopaków z osiedla i przeprowadzimy się na Antarktydę to mogę już zakładać oficjalne FC? Czy jak to jest? cały tydzień będziemy łowić Ryby, polować na foki,napierdalać się z pingwinami i zamieszkamy w igloo. Co weekend jednak będziemy się meldować na meczach ze swoją faną. =)

PMW - jesteśmy z tego dumni ze komuś porządnie przyjebaliśmy a nie ze wygraliśmy trzy zero z legią !!

nach oben scrollen

RE:

in Sklep - "Torcida Germany" + Gielda (Kupie, Sprzedom, Zamiynia) 28.07.2010 08:37
von PLM • Torcida Germany - Skarbnik | 2.119 Beiträge

teroz momy dwa fajnie projekty na smycze!
Zajebiscie

nach oben scrollen

RE:

in Sklep - "Torcida Germany" + Gielda (Kupie, Sprzedom, Zamiynia) 28.07.2010 20:51

Zitat von Pogo

Sublimedruck wielkosc 1,5x36cm

do tego bym nasze logo dodol na poczatku i koncu smyczy i byloby OK !!

nach oben scrollen

RE:

in Sklep - "Torcida Germany" + Gielda (Kupie, Sprzedom, Zamiynia) 28.07.2010 20:53

Zitat von marcintorcida
smycz tak by wyglądała ewentualnie nasz herm moge zamienić z herbem śląskim poprostu tylko kolejność

moze zamienic kolejnosc orla z logo 1 z 2 i 4 z 5 ????

nach oben scrollen

RE:

in Sklep - "Torcida Germany" + Gielda (Kupie, Sprzedom, Zamiynia) 29.07.2010 00:38
von marcintorcida • Torcida Germany - Skarbnik | 674 Beiträge

a i można ,tylko czas znajde to zrobie

Całe zycie pracujesz na szacunek . w sekunde możesz stracić swój dobry wizerunek

zuletzt bearbeitet 29.07.2010 00:42 | nach oben scrollen

RE:

in Sklep - "Torcida Germany" + Gielda (Kupie, Sprzedom, Zamiynia) 29.07.2010 01:09
von ireneusz1972 • Torcida Germany | 127 Beiträge

super robota ...podobajom mi sie te smycze

nach oben scrollen

RE:

in Sklep - "Torcida Germany" + Gielda (Kupie, Sprzedom, Zamiynia) 29.07.2010 18:02
von kolcio • Torcida Germany | 633 Beiträge

Super... ale logo musisz kajs wcissnac ... pozatym Ok.

nach oben scrollen

Rack Server
Besucher
1 Mitglied und 6 Gäste sind Online:
silva

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: maruisz
Forum Statistiken
Das Forum hat 219 Themen und 11593 Beiträge.

Heute waren 16 Mitglieder Online:
Gregor, JOHANN, kolcio, Seppo, massaklassa, marcintorcida, silva, czacha-hamburg, ZabskiVFL, ireneusz1972, schalke, Adam-GE, AstaGKS, dawid54, Caluj, rodi

Besucherrekord: 59 Benutzer (18.03.2010 14:33).

Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen