+++...Willkommen bei Torcida Germany - FC Gornika Zabrze in Deutschland...+++...Gornik Zabrze vs Ruch Chorzow 1:0 ...+++

RE: Infos über Forum

in Info o naszym Forum 28.02.2010 09:40
von dawid54 • Torcida Germany | 546 Beiträge

przypminom ze dzisiej momy trefn 19-30sci na forum

nach oben scrollen

in Info o naszym Forum 28.02.2010 15:14
von JOHANN • Torcida Germany - 1.Vorstand | 1.967 Beiträge

o 19.30 bydymy widziec wela NOS bydzie

POŁNO MOBILIZACJA o 19.30 !!!!!!!!

nach oben scrollen

in Info o naszym Forum 02.03.2010 19:40
von Gregor • Torcida Germany - 2.Vorstand | 2.317 Beiträge

Na samym dole Forum, jako lostatni tymat jest nowo rubryka "Archiv" lotwarto.
Bydom tam wszystkie stare i niypotrzebne Tymaty przesuwane...

Jak bydzie cos niy potrzebne to sam w tymacie wpisac TEMATY DO USUNIECIA i wezna to przeciepna do Archiwu.

nach oben scrollen

in Info o naszym Forum 09.03.2010 19:40

lod dnia dzisiejszego tymaty "Terminy" som widoczne tylko dla naszych Mitglieder jak i dlo naszych Freunde... Goscie niy majom tam dostympu z wiadomych powodow.

Pozdro

nach oben scrollen

in Info o naszym Forum 14.05.2010 19:19
von Elosiekiero • Torcida Germany | 1.494 Beiträge

Gregor to ze flaga w Szczecinie wisiała to robił efekt, bo patrze na dol a tu ciul 1mitglied + 20gäste!!!!

aby tak więcej!

KAZDEGO DNIA DZIEKUJE BOGU ZE JESTEM KIBICEM - A NIE TYPEM DLA KTOREGO LICZY SIE TYLKO KASA I POZYCJA!!!!

Czyli jak namówię dziesięciu chłopaków z osiedla i przeprowadzimy się na Antarktydę to mogę już zakładać oficjalne FC? Czy jak to jest? cały tydzień będziemy łowić Ryby, polować na foki,napierdalać się z pingwinami i zamieszkamy w igloo. Co weekend jednak będziemy się meldować na meczach ze swoją faną. =)

PMW - jesteśmy z tego dumni ze komuś porządnie przyjebaliśmy a nie ze wygraliśmy trzy zero z legią !!

nach oben scrollen

in Info o naszym Forum 16.05.2010 11:31

no miejmy nadzieja Elo ze tysz tak dali lostanie

nach oben scrollen

in Info o naszym Forum 16.05.2010 16:51

Zitat von Gregor
no miejmy nadzieja Elo ze tysz tak dali lostanie

Gregor ładnie by było. ja przedtem myślałem ze ta liczba jest mała i ze mało nas odwiedza, ale ostatnio jak bylem na stronkach mniejszych grup to miałem cos do porowniania i przyznam ze się dość myliłem! nasz to dużo ludzi odwiedza + ta liczba około 25000 co jest w ciągle może pól roku czasu jest dość dobra!!! co cieszy!

KAZDEGO DNIA DZIEKUJE BOGU ZE JESTEM KIBICEM - A NIE TYPEM DLA KTOREGO LICZY SIE TYLKO KASA I POZYCJA!!!!

Czyli jak namówię dziesięciu chłopaków z osiedla i przeprowadzimy się na Antarktydę to mogę już zakładać oficjalne FC? Czy jak to jest? cały tydzień będziemy łowić Ryby, polować na foki,napierdalać się z pingwinami i zamieszkamy w igloo. Co weekend jednak będziemy się meldować na meczach ze swoją faną. =)

PMW - jesteśmy z tego dumni ze komuś porządnie przyjebaliśmy a nie ze wygraliśmy trzy zero z legią !!

nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 09.06.2010 22:51
von massaklassa • Torcida Germany | 211 Beiträge

Gregor,
niy do sie tych tematow rocha skrocic, tzn strony w tematach? niy goodm zepolowa, ale 2/3 by starczyly, a nastepny beitrag nowa strona, jakos duzo "scrollowania" ostatnio

pozdro
massa

nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 09.06.2010 23:06

bez przesady Massa

nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 14.06.2010 19:17

Wlasnie zaczolech aufräumen sam na Forum, prosza sie niy dziwic jak sie cale tymaty lub poszczegolne posty potracom. Robia to co zescie na Spotkaniu wszyscy postanowiyli.

Pozdro Gregor

nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 14.06.2010 19:21
von ireneusz1972 • Torcida Germany | 127 Beiträge

Gregor tak mo byc bo tak my postanowili pozondek musi byc ...

nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 14.06.2010 21:14

Posprzontane, jak cos jeszcze bydzie dejcie znac.
Prosza wos tera zeby w poszczegolnych tymatach na "Tymat" pisac i zas takiego bajzlu niy robic jaki sie zrobiol lostatnio.

@Irek
ty mosz jako jedyny Moderator rechte z kuli Ligi Typerow zebys mug dali bez problymow Tymat Aktualizowac
Wszystkie inne Mitglieder mogom swoje Posty i wypowiedzi tylko piyrwsze 30 minut zmiynic.

Nara...

nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 11.07.2010 18:12

czemu ja ta liczbe nie umiem widzieć? która pod shoutboxie była i poddała ile osób na naszej stronie były.

nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 11.07.2010 19:44

Zitat von Elosiekiero
czemu ja ta liczbe nie umiem widzieć? która pod shoutboxie była i poddała ile osób na naszej stronie były.

prawdopodobnie tyn server kaj to bolo jusz niy istnieje. poczekom jeszcze trocha i zapodom nowy licznik

nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 11.07.2010 20:34

z góry dzięki Gregor!

nach oben scrollen

TORCIDA GERMANY

in Info o naszym Forum 15.07.2010 01:24
von dawid54 • Torcida Germany | 546 Beiträge

Gregor ze tak ci powia -normalnie Grzesiu -odruznij jakos na forum kolorami kere nasze kiere obce

nach oben scrollen

RE: TORCIDA GERMANY

in Info o naszym Forum 15.07.2010 20:38

Zitat von dawid54
Gregor ze tak ci powia -normalnie Grzesiu -odruznij jakos na forum kolorami kere nasze kiere obce

sam piszom 99,9% ino nasze synki.

Na zolto je TG Vorstand + Irek jako ze Liga Typerow robi
Na Czerwono, TG Mitglieder
Zielone, GKS Kotowice (Freunde)
Jasno niybieskie (Gäste)

pozdro

zuletzt bearbeitet 09.08.2010 10:10 | nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 17.07.2010 17:08

Zitat von Elosiekiero
z góry dzięki Gregor!

jest nowy, i zaczynomy od 12000 bo niy wiym genau wiela tyn stary miol ale ponad 12000 bolo...

Pozdro

nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 09.08.2010 10:13

Ich habe heute ein wenig unsere Forum Mitglieder liste aufgeräumt.

Alle Gäste die seit zwei Monaten nicht mehr Online waren sind draußen und gelöscht

nach oben scrollen

RE:

in Info o naszym Forum 09.08.2010 15:11

Sauber! Ordnung muss sein.

nach oben scrollen

Rack Server
Besucher
1 Mitglied und 6 Gäste sind Online:
silva

Wir begrüßen unser neuestes Mitglied: maruisz
Forum Statistiken
Das Forum hat 219 Themen und 11593 Beiträge.

Heute waren 16 Mitglieder Online:
Gregor, JOHANN, kolcio, Seppo, massaklassa, marcintorcida, silva, czacha-hamburg, ZabskiVFL, ireneusz1972, schalke, Adam-GE, AstaGKS, dawid54, Caluj, rodi

Besucherrekord: 59 Benutzer (18.03.2010 14:33).

Xobor Ein Kostenloses Forum | Einfach ein Forum erstellen