in Alles über Fußball / Wszystko o Fussbalu
10.03.2010 13:45
von
Elosiekiero • ( Gast )
Zitat von kolcioElo to som najgorsze zabijaki Angli, oni juz na mecz nikaj nie wchodzom bo majom szlaban tera sie ino napierdalajom, a z kim to wszystko jedno.
Zeby w angli dostac zakaz stadionowy to wystarczy za gloszno oddychać! ale takich to bym nawet na bahnhofs-wc bym nie wpuszczal! trzeba ich zapytac czy nie chca miec sztame z pb z emigracji!
10.03.2010 13:52
von
Elosiekiero • ( Gast )
Zitat von Gregor
w brazylii to każdy klub ma jaka ekipe co się nazwa TORCIDA (w jednych ona ma mniej do powiedzenia w innych więcej) , przecież to jest po portugalsku Stowarzyszenie Kibicow (Fan-Vereinigung). a w europie to po za Hajdukiem i KSG to jest jeszcze TORCIDA VERDE (Torcida Zielona ;-) ) od Sporting Lizbona (to tylko te co duzo osob maja za sobą, w innych klubach rowniesz znajdziesz nazwe TORCIDA ale czesto to tylko takie grupki).
10.03.2010 14:23
von
Elosiekiero • ( Gast )
Zitat von Gregoroni by ci dali pedala...
Ja bym z markiem tutaj po chlopakow z boks-klubu posiedl i bylo by juz po tych angolow! a po drugie ze to przeciez angole co bez rzucania butelek i kuflami nic nie znacza to kazdy wie! nie raz dostali w Polsce baty, czy to bylo w Warszawie czy w Chorzowie.
zuletzt bearbeitet 10.03.2010 14:24 |
nach oben springen
10.03.2010 14:45
von
Elosiekiero • ( Gast )
a Gregor co ty myslisz ze ja jakisz Superman czy jakisz Bud Spencer ze sam walcze przeciwko 30 albo ile ich tam jest!?!
a co ja o angolow wiem widzialem ich nieraz na zywo i to nie bylo tylko na MS2006 i powiedzmy tak: oni nie zostawili najlepszy eindruck jezeli chodzi o h. jak chcesz wiecej na ten temat to zapraszam na PW bo nie chca tutaj do jakasz spielfilm-unterhaltung doprowadzic.
ps.poza tym znam troche osob co wyjechali do UK i tam teraz na mecze chodza. niktore nawet tam w ekipach dzialaja (np w Millwall, takze w Leeds jest sporo polakow) bo tam zyja juz od 15 lub wiecej lat. niktore maja herb ´´swego´´ klubu z anglii wytatuowany.
zuletzt bearbeitet 10.03.2010 14:51 |
nach oben springen